Kager

Kager og søde sager

​Vissenbjerg bageri er det rette sted, hvis du søger wienerbrød, kager eller andre søde sager til lækkersulten eller som en ekstra lækker godbid til aftenkaffen.

​Alle typer kager

Vi har et stort udvalg af alt fra lækre flødekager, appetitlige kringler og farverige kager til vores populære onsdagssnegle, delikate desserter og mange andre lækre smagsoplevelser.

​Især er vores hjemmelavede brunsviger et meget populært bagværk hos vores kunder – så populært, at vi har leveret vores kagemand hele vejen til et arrangement på Christiansborg.

​Kager til årstiden

Hos Vissenbjerg bageri stræber vi efter at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg, hvorfor vi også lægger stor vægt på udskiftning i vores bagværk.

​Derfor kan vi tilbyde kager, der matcher årstiden, så du kan blive inspireret og fristet på ny, hver gang du træder ind i vores bageri.

​Vi tilbyder naturligvis også lækre og velsmagende glutenreducerede kager samt kager bagt uden sukker, så kom ind forbi vores butik og bliv fristet.

​Du kan også forudbestille en kage ved at ringe på telefon 64 47 12 66.​

Smukke konditor- og festlagkager

Har du brug for en anderledes kage til en speciel anledning, kan Vissenbjerg bageri klare opgaven. Hvad enten du står for døren til en 30-års fødselsdag, en firmafest eller en konfirmation, kan vi levere smagfulde, lækre og smukke æstetiske fest- og konditorkager.

​Bliv inspireret

Vi har mere end 20 års erfaring som konditor og har gennem årene leveret konditorkager til enhver anledning. I øjeblikket oplever vi blandt andet en stor stigning i baby shower kager, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den helt rigtige udformning, stil og smagsvariant.​

​Mangler du den gode ide, har vi et stort katalog med forskellige kager, så du kan bliver inspireret til, hvordan netop din kage skal se ud.

​Eksklusive bryllupskager

I samråd med vores kunder skaber vi individuelle, unikke og luksuriøse bryllupskager, der er med til at symbolisere det indgåede ægteskab og kærligheden mellem mand og kvinde.

​Med en bryllupskage er kvaliteten, smagen og det æstetiske design naturligvis i højsædet og vi sørger for en delikat kage efter dine ønsker. Kom ind forbi vores bageri og lad os tage en snak om dine ønsker til den perfekte kage.​