Brød

Friskbagt brød hver dag – hele dagen

Vissenbjerg bageri er din lokale leverandør af dagligt friskbagt brød.

​Den første medarbejder møder ind klokken 01.30 for at starte dagens brødproduktion, og vi bliver ved med at bage, indtil den sidste går klokken 15:30. Det betyder, at du som kunde er garanteret et lunt og friskbagt brød gennem hele dagen.

​Langtidshævede stenovnsbrød

Vi har et stort og bredt udvalg af brød i alle afskygninger i form af klassiske franskbrød og rugbrød med smag og substans samt rundstykker og fiberrige grovboller til enhver smag.

​Hos Vissenbjerg bageri er vi særligt populære på grund af vores langtidshævede stenovnsbrød, hvorfor 90 procent af vores brødudvalg består af denne type brød og grovstykker.

​Vores stenovnsbrød er alle langsomt koldhævet i 24 timer og derefter bagt i en glohed stenovn. Det giver den helt rigtige udvikling af brødet og derfor meget mere smag, en saftigere krumme og ikke mindst en bedre friskholdning.​

​Frisksmurte sandwich

Havde du ikke lige tid til at smøre en madpakke i farten på vej ud af døren, eller står du og mangler noget lækkert at byde kundebesøget i virksomheden, så er vores lækre frisksmurte sandwich altid en god løsning.

Glutenreduceret ​

Som noget nyt tilbyder vi nu også​ glutenreduceret brød, kontakt os for mere information omkring vores glutenreduceret udvalg.