Kontakt os:​

​Åbningstider:

​Mandag-fredag: kl. 06.00-17.00

Lørdag-søndag: kl. 06.00-15.30

Om Vissenbjerg​ bageri

Hos os er håndværket og den gode kvalitet naturligvis også fundamentet i vores bagerforretning, men vi er også bevidste om, at kvalitet ikke kommer af sig selv.

Dygtige og kreative medarbejdere

Derfor sætter vi en stor ære i at have kvalificerede og dygtige medarbejdere, der alle værner om de gamle håndværkstraditioner samtidig med, at de er innovative og kreative.

De er hver dag med til at bevare vores gode forretning, og uden dem kunne vi ikke udvikle og forbedre vores opskrifter og bagværk og i sidste ende skabe gode smagsoplevelser for vores kunder.​

Udover bagermester selv har vi i øjeblikket tre bagersvende, en lærling og en konditor ansat i forretningen.​

Din foretrukne bagermester

Vores bageri har ligget i Vestergade siden 1925.

Hver dag stræber vi efter at kunne levere endnu bedre varer og smagsoplevelser for vores kunder, for derigennem at stadfæste os som din foretrukne bagermester – uanset om der er tale om klassisk brødfremstilling, udvikling af nye langtidshævede stenovnsbrød eller detaljerede og æstetiske lagkagekreationer.

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om vores bagværk, og du er også velkommen til at kigge ind forbi vores nyrenoverede bagerforretning, hvis du ønsker at vide mere.​

Spørgsmål?​

- skriv til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt informationer​

Vissenbjerg bageri

CVR: 30134400

Postnummer, by & adresse

Vestergade 5
5492 Vissenbjerg

Kontakt os