Kontakt os:​

​Åbningstider:

​Mandag-fredag: kl. 06.00-17.00

Lørdag-søndag: kl. 06.00-15.30

Smukke konditor- og festlagkager

Har du brug for en anderledes kage til en speciel anledning, kan Vissenbjerg bageri klare opgaven. Hvad enten du står for døren til en 30-års fødselsdag, en firmafest eller en konfirmation, kan vi levere smagfulde, lækre og smukke æstetiske fest- og konditorkager.

Bliv inspireret

Vi har mere end 20 års erfaring som konditor og har gennem årene leveret konditorkager til enhver anledning. I øjeblikket oplever vi blandt andet en stor stigning i baby shower kager, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den helt rigtige udformning, stil og smagsvariant.​

​Mangler du den gode ide, har vi et stort katalog med forskellige kager, så du kan bliver inspireret til, hvordan netop din kage skal se ud.

Eksklusive bryllupskager

I samråd med vores kunder skaber vi individuelle, unikke og luksuriøse bryllupskager, der er med til at symbolisere det indgåede ægteskab og kærligheden mellem mand og kvinde.

Med en bryllupskage er kvaliteten, smagen og det æstetiske design naturligvis i højsædet og vi sørger for en delikat kage efter dine ønsker. Kom ind forbi vores bageri og lad os tage en snak om dine ønsker til den perfekte kage.​

Spørgsmål?​

- skriv til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt informationer​

Vissenbjerg bageri

CVR: 30134400

Postnummer, by & adresse

Vestergade 5
5492 Vissenbjerg

Kontakt os