Kontakt os:​

​Åbningstider:

​Mandag-fredag: kl. 06.00-17.00

Lørdag-søndag: kl. 06.00-15.30

Kager og søde sager

​Vissenbjerg bageri er det rette sted, hvis du søger wienerbrød, kager eller andre søde sager til lækkersulten eller som en ekstra lækker godbid til aftenkaffen.

Alle typer kager

Vi har et stort udvalg af alt fra lækre flødekager, appetitlige kringler og farverige kager til vores populære onsdagssnegle, delikate desserter og mange andre lækre smagsoplevelser.

Især er vores hjemmelavede brunsviger et meget populært bagværk hos vores kunder – så populært, at vi har leveret vores kagemand hele vejen til et arrangement på Christiansborg.

Vi laver vores brunsviger i to forskellige størrelser, hvad enten du har brug for en kagemand/-dame til 15 eller til 25 personer.

Vi dekorerer naturligvis brunsvigeren med både marcipan med skrift, flag og slik – alt efter vores kunders ønsker.

​Kager til årstiden

Hos Vissenbjerg bageri stræber vi efter at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg, hvorfor vi også lægger stor vægt på udskiftning i vores bagværk.

Derfor kan vi tilbyde kager, der matcher årstiden, så du kan blive inspireret og fristet på ny, hver gang du træder ind i vores bageri.

Vi tilbyder naturligvis også lækre og velsmagende glutenreducerede kager samt kager bagt uden sukker, så kom ind forbi vores butik og bliv fristet.

Du kan også forudbestille en kage ved at ringe på telefon 64 47 12 66.​

Spørgsmål?​

- skriv til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt informationer​

Vissenbjerg bageri

CVR: 30134400

Postnummer, by & adresse

Vestergade 5
5492 Vissenbjerg

Kontakt os