Kontakt os:​

​Åbningstider:

​Mandag-fredag: kl. 06.00-17.00

Lørdag-søndag: kl. 06.00-15.30

Friskbagt brød hver dag - hele dagen

Vissenbjerg bageri er din lokale leverandør af dagligt friskbagt brød.

Den første medarbejder møder ind klokken 01.30 for at starte dagens brødproduktion, og vi bliver ved med at bage, indtil den sidste går klokken 15:30. Det betyder, at du som kunde er garanteret et lunt og friskbagt brød gennem hele dagen.

Langtidshævede stenovnsbrød

Vi har et stort og bredt udvalg af brød i alle afskygninger i form af klassiske franskbrød og rugbrød med smag og substans samt rundstykker og fiberrige grovboller til enhver smag.

Hos Vissenbjerg bageri er vi særligt populære på grund af vores langtidshævede stenovnsbrød, hvorfor 90 procent af vores brødudvalg består af denne type brød og grovstykker.

Vores stenovnsbrød er alle langsomt koldhævet i 24 timer og derefter bagt i en glohed stenovn. Det giver den helt rigtige udvikling af brødet og derfor meget mere smag, en saftigere krumme og ikke mindst en bedre friskholdning.​

​rugbrød på surdej

​Hos Vissenbjerg bageri er vi også stolte af at kunne tilbyde vores appetitlige rugbrød bagt med gammeldags surdej på egen opskrift, der går mere end 100 år tilbage i tiden. Her kan du opleve, hvordan surdejen giver brødet karakter, smag og en dybde uden sammenligning.

Derudover kan vi også tilbyde glutenreduceret brød, ligesom vores fuldkornsknækbrød er et meget populært valg til den lille sult eller til at tage med til frokostbordet på arbejdet.

Frisksmurte sandwich

Havde du ikke lige tid til at smøre en madpakke i farten på vej ud af døren, eller står du og mangler noget lækkert at byde kundebesøget i virksomheden, så er vores lækre frisksmurte sandwich altid en god løsning.

Månedens brød​

Langtidshævet brød og koldthævet brød i forskellige former​.

Spørgsmål?​

- skriv til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt informationer​

Vissenbjerg bageri

CVR: 30134400

Postnummer, by & adresse

Vestergade 5
5492 Vissenbjerg

Kontakt os